فراخوان دعوت به همکاری داوطلبانه با موزه های تهران در نوروز ۱۴۰۱

کاخ موزه های نیاوران، گلستان، سعدآباد و موزه های ملک و مقدم از فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های مرتبط با صنعت گردشگری، تاریخ و هنر دعوت به همکاری کردند.

کاخ موزه های نیاوران، گلستان، سعدآباد و موزه های ملک و مقدم در نظر دارند در راستای خدمت رسانی هرچه بهتر به گردشگران نوروزی و با هدف پیوند بیش‌تر میان دانش‌آموختگان رشته‌های مرتبط با گستره‌ی موزه‌داری، از فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته های موزه داری، تاریخ، مدیریت جهانگردی، راهنمایان گردشگری، باستان شناسی، هنر، پژوهش هنر، معماری، عکاسی، ایران شناسی، سندشناسی، حفاظت و مرمت، کتابداری، روابط عمومی‌ و رسانه جهت همکاری به صورت داوطلبانه در ایام نوروز ۱۴۰۱ دعوت به عمل می‌آورند.

داوطلبان می‌توانند در خواست خود را به انضمام عکس یا اسکن گواهی پایان تحصیلات یا کارت دانشجویی خود به شماره های درج شده در پوستر فراخوان موزه ها ارسال نمایند.