دوره‌های زبان آلمانی

کلیات

به طور کلی یادگیری یک زبان جدید کیفیت زندگی افراد را بهبود می بخشد و تاثیر چشمگیری در رشد و توسعه فردی، تحصیل، سفر، فرصت های شغلی، ارتباطات و... دارد. طی سالهای اخیر فراگیری و آموزش زبان آلمانی در ایران دچار تحولی شگرف شده است. افزایش چشمگیر تعداد زبان آموزان که به دلایل مختلف از جمله تحصیل درکشورهای آلمانی زبان، فرصت های مناسب شغلی در این کشورها، پیوست به خانواده، لزوم دسترسی به منابع علمی و تحقیقاتی به زبان اصلی، اشتغال در حوزه های بین المللی و گردشگری، علاقه به ادبیات و ترجمه  و... از سویی و توسعه فناوری، پیشرفت و تحول روش های نوین آموزش و تدریس DaF.* از سوی دیگر سبب شده که نیازهای جدیدی در بخش آموزش زبان آلمانی شکل بگیرد. بر این اساس گروه تخصصی زبان آلمانی DFSIدر قالب همکاری با مرکز آموزش های آزاد دانشگاه علم و فرهنگ و دارا بودن تجربه  بهره گیری از آخرین متدهای آموزشی و همکاری با اساتید دانشگاهی رشته زبان و ادبیات آلمانی، مدرسان با سابقه آموزشگاه های معتبر و مترجمان به نام تلاش دارد پاسخگوی نیازهای موجود در این حوزه باشد.

عناوین دوره های موجود

گروه تخصصی DFSI دوره های زیر را با بالاترین کیفیت و کارآمدترین روش ها ارايه می نماید:

• دوره های عادی و فشرده زبان آلمانی از سطح A1  (مبتدی) تا C2 (پیشرفته)
  • دوره های آمادگی امتحان های بین المللی زبان آلمانی:
  1. ÖSD
  2. Ghoethe
  3. TestDaf
  4. TELC
  • دوره های آموزش زبان تخصصی آلمانی در حوزه های مختلف:
  1. گردشگری وهتلداری
  2. پزشکی و پرستاری